helyi időjárás

2020.11.23. 07:00

Felhős és borongós idő vár ránk hétfőn

Nem lesz köszönet az időjárásunkban hétfőn, hiszen borult marad az idő egész nap. De ha ez még nem lenne elég, akár szemerkélhet az eső is. Úgyhogy ne felejtsük otthon az esernyőt ezen a napon sem.

Sonline

időjárás, esernyő, eső, hideg

Marad a hűvös és barátságtalan időjárás térségünkben. A hét első napján erősen felhős, borongós idő várható, elvétve kisebb esővel, szemerkéléssel.

Éjszaka is marad a borús égbolt. Több helyen fordulhat elő gyenge eső, szitálás. Jelentős mennyiségű csapadék nem valószínű. Hajnalban, észak felől vékonyodni kezd a felhőzet.

A jellemző hőmérséklet átlaga (oC):

hétfő reggel 0,

hétfő délután 7,

kedd reggel 2 fok körül alakul.

A következő napokban kettős fronthatás várható, amely komolyan megviselheti az időjárásváltozásra érzékenyek szervezetét. Emiatt sokaknál tapasztalható fejfájás, koncentrációs-zavar, vérnyomás-ingadozás. A közlekedésben résztvevők részéről fokozott óvatosság szükséges, ugyanis a megnövekedő reakcióidő közvetett módon hozzájárulhat a balesetek kialakulásához.

A LEGVALÓSZÍNŰBB FOLYTATÁS:

- Kedden délelőtt lecsökken a felhőzet. Többnyire napos, száraz idő valószínű, csapadék és jelentősebb légmozgás nélkül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!