Vármegyei időjárás

2023.08.17. 07:58

Sok napsütés várható gomolyfelhőkkel

Főleg hajnalban és a délutáni óráktól valószínű zápor, zivatar. Az északkeleti szél néha megélénkül. Délután 29-34 fokos meleg lesz.

Sonline.hu

Somogy megyében csütörtökön nagyrészt napos, meleg idő várható, az ország legnagyobb részén csapadék nélkül. Elsősorban északkeleten fordulhatnak elő reggel, majd kora este, este elszórtan záporok, illetve zivatarok, másutt elvétve lehet. Általában gyenge északkeleti szél fúj, mely északkeleten este megélénkülhet. A hőmérséklet hasonlóan alakul a szerdaihoz. Éjszaka északkeleten még előfordulhatnak itt-ott zivatarok, de reggelre ezek megszűnnek. Döntően csillagfényes idő várható az országban.

A jellemző hőmérséklet átlaga:
csütörtök reggel 16,
csütörtök délután 29,
péntek reggel 18 fok körül alakul.

A LEGVALÓSZÍNŰBB FOLYTATÁS:
- Péntektől hétfőig kánikulával kell számolni, sőt fokozódik is a meleg. Alapvetően napsütéses, igazi nyaralóidő a legvalószínűbb, de elsősorban pénteken, késő délután, este és éjjel elszórtan, kevés helyet érintve kialakulhatnak zivatargócok, a többi napokon legfeljebb csak elvétve lehet csapadékra számítani.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!