Baleseti összesítő

2017.08.18. 10:28

Öt ember sérült meg, mert nem figyeltünk az utakon

Gyalogos, biciklis, autós sérültek meg tegnap a megye útjain, mert nem figyeltünk egymásra. Biciklisre ajtót nyitunk, vagy elsodorjuk, de utóbbit a gyalogosok sem úszták meg. Baleseti összefoglaló.

Sonline

Bárdudvarnok mellett, a 6616-os számú út 4+450. kilométerszelvényében tegnap reggel egy tehergépkocsi vezetője előzés közben összeütközött az előtte haladó és balra kanyarodó személyautóval. A baleset következtében hárman szenvedtek 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést.

Pusztakovácsiban, a Fő utcában parkolt le az úttest szélére egy személyautó tegnap délelőtt. A megállást követően az anyósülésen helyet foglaló utas az ajtót félig kinyitotta, amelynek nekiütközött az autót jobb oldalról kikerülni szándékozó kerékpáros, aki az ütközést követően a vízelvezető árokba borult. A baleset következtében a kerékpáros 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Balatonlellén, a Rákóczi út és a Vasút köz kereszteződésében csütörtök délelőtt két gépkocsi ütközött össze, melynek következtében ketten is 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedtek.

Simonfa és Bőszénfa közötti útszakaszon, a 67-es számú főútvonal 26+800. kilométerszelvényében csütörtök dél körül egy gépkocsi vezetője két kerékpárost sodort el, akik – az elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedtek.

Nagyatádon, az Ipari parkban lévő áruház parkolójában közlekedett 2017. augusztus 17-én 18 óra 55 perckor egy járművezető, aki elütötte az előtte keresztben áthaladó gyalogost. Az elgázolt asszony baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A megye területén az elmúlt 24 órában további hat anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában