Drog – videó

2017.09.08. 13:18

Marcali kábítószer-kereskedőket fogtak

A rendőrök két kábítószer-terjesztőt vettek őrizetbe, valamint három fogyasztót hallgattak ki gyanúsítottként.

Sonline

A marcali rendőrök csütörtök este Marcaliban, egy személygépjárművet, annak vezetőjét, valamint utasát lepték meg, majd láss csodát, kábítószergyanús tablettákat, por és zselé állagú anyagokat találtak.

A rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra a két helyi lakost. A házkutatások alkalmával a nyomozók további kábítószergyanús port és növényi származékot, valamint a kábítószer előállításához szükséges eszközöket és nagyobb mennyiségű készpénz találtak, amelyeket lefoglaltak.

Az üggyel összefüggésben a rendőrök további személyeket állítottak elő a rendőrkapitányságra.

A nyomozók a két helyi férfit, a 39 éves K. Zoltánt és a 41 éves K. Bertalant kábítószer-kereskedelem bűntette, míg további három fiatalembert kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök K. Zoltánt és K. Bertalant őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuknak indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában