Kapitális bűnesetek

2017.11.29. 10:42

Kihágások pöttyözték a megyei szabálykövetést

Aktívak és eredményesek voltak a megye rendőrei a napokban. Így derülhetett fény számos olyan szabályszegésre, melyek ugyan nem példa nélküliek, de mindenképpen elgondolkodtató. Felrémlett bennünk, hogy vezet-e még valaki érvényes papírok birtokában itt a megyében?

Sonline

A rendőrök kedden délután Ságvár belterületén igazoltattak egy 26 éves gépkocsivezetőt és megállapították, hogy a férfi nem rendelkezett vezetői engedéllyel, mivel a Siófoki Rendőrkapitányság korábban már eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök nem sokat teketóriáztak, a somi sofőrt előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd a bűn mértékével arányosan szabálysértési őrizetbe vették.

A somogyi rendőrök kedden két bírság meg nem fizetése miatt körözött személlyel szemben intézkedtek, mondhatni begyűjtést tartottak. Siófokon egy 22 éves aranyosapáti lakost, Kaposváron pedig egy 53 éves helyi lakost fogtak el, akiket a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vittek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában