eltiltás (is)

2018.01.29. 11:04

Jogsi nélkül száguldoznak többen is Somogyban

Eltiltás hatálya alatt, vagy épp „csak” jogsi nélkül száguldoztak többen is a megye útjain a hétvégén.

Sonline

A balatonlellei rendőrök vasárnap délután Karádon igazoltattak egy 25 éves helyi lakost, aki egy személyautóval közlekedett. Megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezett jogosítvánnyal, mivel a hatóság eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök a férfit előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Az igali rendőrök szintén vasárnap délután Felsőmocsoládon igazoltattak egy 48 éves gépkocsivezetőt és megállapították, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel, mivel a Kaposvári Járásbíróság korábban már eltiltotta a járművezetéstől. A férfit előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vétele mellett járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indítottak ellene eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában