agresszív fiatal

2018.01.25. 09:27

Terrorizálta társait a gyermekotthonban, javítóintézet vár rá

A Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség a csütörtökön indítványozta annak a fiatalkorúnak az előzetes letartóztatását, aki egy gyermekotthonban terrorizálta társait.

Sonline

A 14. életévét betöltött gyanúsított testi erejével és agresszivitásával is kitűnt a társai közül, ezért erőfölényét kihasználva a gyermekotthon több lakójától veréssel, illetve azzal történő fenyegetéssel elvette a havi zsebpénzét. Előfordult, hogy őket erőszakkal kényszerítette mosásra takarításra, de történt olyan is, hogy társait ok nélkül, pusztán azért bántalmazta, hogy testi erejét fitogtassa, őket megfélemlítse. A rablással, önbíráskodással, kényszerítéssel és más bűncselekményekkel gyanúsított fiatal előzetes letartóztatását a szökés és elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélyére tekintettel a Kaposvári Járásbíróság egy hónap időtartamra elrendelte, amelyet javítóintézetben hajtanak végre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában