Pofoncsata

2018.02.05. 16:26

Orrba vágta ismerősét egy iharosberényi férfi

Konfliktuskezelésből, és jó kommunikációs képességekből minden bizonnyal megbukott az az iharosberényi férfi, aki a vitát egy ökölcsapással zárta le vasárnap este. A sértett orra ugyan el nem törött, de erősen vérzett, ezzel okozva riadalmat.

Sonline

A Nagyatádi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy iharosberényi lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. február 4-én éjfél körül egy iharosberényi ingatlanban egy 19 éves férfi szóváltás követően ököllel arcon vágott egy helyi lakost. A sértett az ütés következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérüléseket szenvedett, azonban a cselekmény alkalmas volt arra, hogy súlyosabb, nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozzon.

A rendőrök a helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, majd előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, ahol – szabadlábon hagyása mellett – gyanúsítottként hallgattak ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában