forró nyomon

2018.03.02. 13:17

Hiába futsz – a baleset után eliszkolt a három ukrán

A rendőrök bíróság elé állítást javasolnak három ukrán férfi ellen, akik a megalapozott gyanú szerint egy személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínéről elfutottak.

A rendelkezésre álló adatok szerint (még február 18-án) Kaposváron, a Bajcsy-Zsilinszky és a Szent Imre utca kereszteződésében egy Ford nekiütközött egy Toyotának. Az ütközés következtében a vétlen sofőr nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. A balesetet követően a Ford vezetője és két utasa – adataik hátrahagyása és a hatóság értesítése nélkül – elfutottak a helyszínről.

A helyszíni szemle és az adatgyűjtés után a nyomozók látókörébe került egy 22, egy 26 és egy 31 éves ukrán állampolgár, akiket a nyomozás során segítségnyújtás elmulasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A Kaposvári Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya az eljárást a napokban befejezte és keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában