Nyílt Nap

2018.04.23. 12:37

Kitárja kapuit a Kaposvári Rendőrkapitányság

Nyílt napot tart április 26-án, csütörtökön a Kaposvári Rendőrkapitányság. Az érdeklődőket reggel kilenc órától délig várják a Szent Imre utca 12-ben.

Sonline

Lesz információs pont, bűnmegelőzési és vagyonvédelmi tanácsadás, KRESZ-oktatás, de fel lehet próbálni a részeg és a drogos szemüveget is a Kaposvári Rendőrkapitányság nyílt napján. A rendőröktől megtudhatjuk, hogyan hívják elő az ujjnyomokat, s egyéb érdekes információkat is beszerezhetünk a technikusoktól.

Személyesen lehet konzultálni szakemberekkel az áldozattáválás, az internet, a drog és a családon belüli erőszak problémáiról, illetve a közlekedési és szabálysértési esetekről is felvilágosítást adnak.

BikeSafe regisztráció is lesz a rendezvényen. A rendőség által elindított programban a regisztrációkor minden, a kerékpárra vonatkozó adatot, információt, fotót rögzítenek, mely ha esetleg ellopnák a kerékpárt vagy egyéb más bűncselekmény történne, akkor megkönnyíti a rendőrség munkáját.

De a programok itt még nem érnek véget. Aki akarja bepillantást nyerhet a rendőrség épületébe, s megismerkedhet a szolgálati rendőrautókkal is. Lesz kirakó-, párkeresőjáték és színező is, s természetesen a rendőr robot sem hiányozhat a programok közül.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában