őrjöngés

2018.05.03. 08:26

Elverte a házaspárt – tolatásból lett pofozkodás a parkolóban

A vádlott, aki megverte a férfit, sőt annak feleségét is combon rúgta, dühöngésének az édesanyja vetett véget.

Sonline

A Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a férfit, aki egy kaposvári nagyáruház parkolójában bántalmazott egy házaspárt még márciusában.

A vádlott az áruház főbejárata előtt parkolt és éppen tolatni készült, amikor a házaspár férfi tagja átment a kocsija mögött. A sértett azért, hogy a vádlott észrevegye és ne üsse el, a gépkocsi hátsó szélvédőjére ütött úgy, hogy abban kár nem keletkezett.

A vádlott ennek ellenére kiszállt az autójából, majd magából kikelve a férjre támadt, és többször ököllel fejbe verte. A feleség a férje védelmére kelt, azonban a vádlott őt is combon rúgta. A vádlott őrjöngésének végül a gépkocsiban ülő édesanyja vetett véget. Az eset során a házaspár mindkét tagja könnyű sérüléseket szenvedett el.

A bíróság – osztva az ügyészi indítványt – a büntetlen előéletű, a bűncselekményt beismerő és megbánó vádlottal szemben pénzbüntetést szabott ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában