Kadarkút

2018.06.21. 20:38

Nem történt bűncselekmény, nem nyomoznak a szextanárnő ellen

Nem kell hatósági eljárástól tartania annak a volt kadarkúti tanárnőnek, aki botrányos módon intim viszonyt folytatott az egyik tanítványával, értesült a Somogyi Hírlap.

K.G.

Tavaly decemberben egy városszerte terjedő szóbeszéd miatt került a tanárnő a sajtó országos figyelmébe. Egy 15 éves tanítványával hozták hírbe, és arról is hallani lehetett, hogy az együttlétükről videofelvétel készült, ami felkerült az internetre.

A pedagógust mindenki csinos, jól szituált tanárnak tartotta, de a közte és a fiatal diák között történteken sokan felháborodtak. Ezzel együtt kedves asszonyként ismerték a negyvenes évei elején járó nőt, akinek egy ideje már nem volt férfi az életében.

A Somogyi Hírlap kérdésére a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata azt válaszolta, hogy a tanárnő ellen az eljárást a kaposvári rendőrkapitányság 2018 januárjában bűncselekmény hiányában megszüntette.

Információink szerint a rendőrség nem vette félvállról a nyomozást, hiszen országos nyilvánosságot kapó ügyről volt szó. Azonban mivel egyik fél részéről sem történt erőszak vagy nyomásgyakorlás, a nyomozók nem találtak olyan bűncselekményt, amelynek a tényállását kimerítették volna történtek. A fiú pedig elmúlt 14 éves, így szabadon dönthetett, mit akar tenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában