Helyi kék hírek

2018.07.25. 15:52

Fűkaszával kaszabolta szomszédját a siófoki férfi

Füvet szeretett volna vágni, erre a szomszédja nem beszólt? Nem volt rest a 66 éves férfi Siófokon, és nekiment az elektromos kaszával.

Sonline

Az ügy adatai szerint 2018. július 1-jén kora délután Siófokon egy férfi füvet vágott, amikor a szomszédos ingatlan lakója többször is felszólította, hogy fejezze be, mert pihenni szeretne. Szóváltás alakult ki közöttük, amely odáig fajult, hogy a 66 éves siófoki lakos a nála lévő fűkaszával megtámadta és megvágta vitapartnerét. A sértett könnyű sérüléseket szenvedett, mely miatt bejelentést tett a rendőrségre.

A kiérkező egyenruhások elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a feltételezett elkövetőt. A nyomozók B. Ferencet súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki (noha könnyű sérülést okozott, de a fűkasza nem játék, illetve fegyelmező eszköz), súlyosat is okozhatott volna). A férfi beismerő vallomást tett.

A Siófoki Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban bíróság elé állítási javaslattal az illetékes járási ügyészségnek átadta.

 

Képünk csupán illusztráció, nem az elképesztő eseményről készült!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában