Helyi kék hírek

2018.09.05. 12:16

Kizuhant egy nyolcéves gyermek a kaposvári kórház ablakán

Kizuhant egy nyolcéves kisfiú a kaposvári kórház harmadik emeletén található gyerekosztály egyik ablakából szerdán. Úgy tudjuk, a takarítóhelyiségbe szökött be a gyermek és az ottani ablakból zuhant ki.

Sonline

Kizuhant egy kisfiú a Kaposi Mór Oktató Kórház gyerekosztályának ablakából. A gyerek korábban már eltűnt a kórházból, akkor a rendőrök vitték vissza. Információink szerint a gyermek mája és lépe is leszakadt és életveszélyes állapotban szállították a pécsi gyermekklinikára.

Decsi Tamás, a PTE Gyermekgyógyászati Klinika igazgatója megkeresésünkre közölte: szerda délelőtt érkezett egy sérült gyerek hozzájuk Kaposvárról, de további információt kizárólag a szülők hozzájárulásával adhatnak.

Hosszú Balázs, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megkeresésünkre elmondta: kollégái helyszíni szemlét és adatgyűjtést végeztek a helyszínen. Az ügyben foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indult büntető eljárás. Az eset körülményeit a a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában