halmazat

2018.10.12. 11:50

Bort és pénzt lopott, de most nagyon pórul járt

Egy 18 éves férfi tört be egy marcali házba, hogy bort és pénzt lopjon. Megfogták a rendőrök, és most minden bűnéért megkapja a büntetését. Volt pár...

Sonline

A Marcali Rendőrkapitányságon 2018. október 10-én egy férfi feljelentést tett arról, hogy aznap az esti órákban egy személy az otthonából készpénzt és egy üveg bort eltulajdonított. A beszerzett adatok alapján az egyenruhások azonosítottak egy helyi lakost, akit elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra.

A 18 éves férfi a rendőrök előtt már ismert volt, mivel több folyamatban lévő nyomozásban is gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók 2018. május és október között üzletszerűen elkövetett kerékpár lopással, felfegyverkezve elkövetett garázdasággal, lőfegyverrel és lőszerrel való visszaéléssel, zaklatással és kilenc gépkocsi gumijának kiszúrásával gyanúsították meg a feltételezett elkövető, amiket beismert.

A rendőrkapitányság munkatársai az ügyeket egyesítették, O. Máriót őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartoztatásának indítványozására.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában