Telefonos csaló

2018.12.03. 15:32

Rendőrnek adta ki magát, de lebukott

Egy gadányi nő rendőrnek adta ki magát, és telefonon azt ígérte egy férfinak, hogy pénzért cserébe elintézi, ne kapjon büntetést az ittas vezetésért.

Egy akkor még ismeretlen személy 2018. októberében több alkalommal is felhívott egy férfit és rendőrnek adta ki magát. A nő azt mondta a sértettnek, hogy pénzért cserébe elintézi, hogy ne kapjon büntetést az ittas vezetése miatt indult eljárásban és a jogosítványát is visszakapja.

A rendőrök az utolsó telefonhívásnál a sértett otthonában tartózkodtak és a hívás alatt azonosították hangja alapján a gadányi lakost. A 46 éves nőt otthonában elfogták és a Marcali Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók csalás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A Marcali Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában