rendszeresített lopás

2019.01.28. 15:03

Rendszeresen lopkodtak a niklai házból

A Marcali Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetése miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen, akik 2017. november eleje és 2018. február vége között egy niklai lakóházba betörtek és onnan több alkalommal elektronikus eszközöket, edényeket és ruhaneműket tulajdonítottak el.

Sonline

Az eljárás során beszerzett információk alapján a rendőrök megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 30 éves és egy 25 éves férfi gyanúsítható. Az egyenruhások a niklai lakosokat elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. Mindkét férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését és részletes beismerő vallomást tett.

A Marcali Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában