Elvesztették a kontrollt

2019.09.04. 12:21

Összevertek két kerékpárost a részegek

Fékevesztett verekedéssel zárult a mulatság, amikor három dél-somogyi fiatalember egy rinyaújlaki rendezvény után ittasan bántalmaztak két kerékpárost.

K.G.

Young man lying in hedge by bicycle, low section

A történtek miatt a Kaposvári Járási Ügyészség barcsi kirendeltsége csoportosan elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés miatt emelt vádat.

A három vádlott augusztusban az éjszakai órákban ittasan tartottak hazafelé egy rendezvényről, amikor az utcán kiabálva megállítottak két kerékpáros férfit, akiket korábbról nem ismertek. Ekkor a részegségükből fakadó agresszivitásuk miatt, minden különösebb ok nélkül az egyik férfit szidni kezdték, majd az egyikük hátulról lefogta, míg másik két társa ütni-rúgni kezdte a túlerővel szemben védekezni képtelen biciklist.

A másik bringás nem mert közbeavatkozni, ezért inkább telefonhívást imitálva úgy tett, mintha értesítette volna a rendőröket, de ez sem rettentette el a vádlottakat, sőt egyikük ököllel arcon ütötte őt is. A verésnek az vetett véget, hogy a közelben megjelent egy autó. A sértettnek súlyos sérülései keletkeztek, az egyik bordája eltörött.

Az ügyészség a vádlottakkal szemben börtön, illetve fegyházbüntetés kiszabására tett indítványt. Azt kérték a bíróságtól, hogy ennek időtartamát beismerés esetén 4 évben, 3 év 6 hónapban, illetve 2 évben határozza meg.

(Fotónk illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában