felpörgetve

2020.04.14. 09:19

Drogkereskedőt fogtak Kaposváron

Kábítószer-kereskedelem miatt nyújtott be vádiratot a Kaposvári Járási Ügyészség egy büntetett előéletű 31 éves férfival szemben, aki többször értékesített „speed-et” Kaposváron.

K.G.

Forrás: shutterstock

A vádlott, aki korábban kábítószer birtoklása miatt már kapott végrehajtandó börtönbüntetést 2019-ben rendszeresen amfetamint tartalmazó kábítószert szerzett be ismeretlenül maradt kapcsolatai segítségével, majd a drogot tovább értékesítette kiterjedt ismeretségi körében. A vásárlók telefonon keresték meg a férfit, aki Kaposvár területén különböző helyszíneken adta el a „speed-ként” ismert fehér színű port grammonként 4 ezer forintért.

A vádlottat 2019 novemberében egy kábítószer adásvétel közben a nyomozók tetten érték, és az amfetamint tartalmazó szert is lefoglalták a vevőtől. Az ügyészség azt indítványozta, hogy a bíróság ítélje a letartóztatásban lévő, különös visszaeső férfi 6 év börtönbüntetésre és 6 év közügyektől eltiltásra, amennyiben az előkészítő ülésen a bűncselekmény elkövetését beismeri.

 

Képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában