Helyi kék hírek

2020.04.07. 09:37

Többen is részegen vágtak neki az útnak Somogyban

Azt gondolhatták, veszélyhelyzetben majd lankad a rendőrök figyelme, lehet részegen, jogsi nélkül menőnek lenni. Hát nem így lett...

Sonline

Fotó: illusztráció

A rendőrök 2020. április 6-án 2 óra 50 perckor Kiskorpád és Gige között vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő járművezetőt, akinél az alkoholszonda pozitív eredményt jelzett. A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy a sofőr vezetői engedéllyel sem rendelkezik, ezért elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra.

A balatonkeresztúri körzeti megbízottak ugyanezen a napon 14 óra 30 perckor igazoltattak egy járművezetőt, akinél az alkoholszonda szintén pozitív értéket mutatott, valamint a megállapították, hogy ez a férfi sem rendelkezik vezetői engedéllyel, ezért őt a Marcali Rendőrkapitányságra állították elő.

Az egyenruhások a 41 éves kaposfői és a 30 éves somogyszentpáli lakossal szemben az engedély nélkül vezetés miatt szabálysértési eljárást, az ittas járművezetés miatt pedig büntetőeljárást indítottak.

 

Képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában