szebb a vég

2020.05.13. 16:33

Elfogták a nagycsepelyi Bonnie és Clyde-ot

Loptak amit tudtak, de szerencséjükre a rendőrök csak letartóztatták őket, nem úgy, mint híresebb elődeiket...

Sonline

2020. május 6-a és május 10-e között az akkor még ismeretlen tettesek betörtek egy nagycsepelyi házba, ahonnan többek között bútorokat, háztartási gépeket, elektronikai cikkeket tulajdonítottak el. A rendőrök az adatgyűjtés során azonosították a helyi elkövetőket, akiket 2020. május 12-én elfogtak és előállítottak a Siófoki Rendőrkapitányságra. A párnál tartott házkutatás során az ellopott tárgyak nagy részét megtalálták.

A nyomozók a 35 éves nőt és a 46 éves férfit lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során a bűncselekmény elkövetését beismerték.

A betörések megelőzése érdekében kérjük, hogy fogadják meg a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tanácsait:

Az utca, a közterületek rendje és tisztasága jelzésértékű a bűnözők számára, feltételezi a „gazda” vigyázó, ellenőrző szemét!

A külső világítás és a mozgásra felkapcsolódó lámpák megzavarhatják az elkövetőt!

Ha nyaralni megy, csak a közvetlen szomszédját, jó ismerőseit tájékoztassa erről, és kérje meg őket, hogy leveles ládáját rendszeresen ürítsék ki!

Értékeiről készítsen házileltárt, melyben azonosító adatok, vagy egyedi tulajdonságok leírásával rögzítheti értékesebb vagyontárgyait!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában