baromfi rablók

2020.05.18. 15:57

Tyúkokat loptak Kiskorpádon

Szombaton késő délután, az akkor még ismeretlen elkövetők egy pálmajori ház udvaráról elloptak egy autót, majd azzal Kiskorpádra mentek, ott felfeszítették egy melléképület ajtaját, ahonnan tyúkokat tulajdonítottak el.

Sonline

Forrás: SMRFK

A zsákmánnyal hazafelé tartottak, amikor a lopott járművel egy árokba hajtottak, ezért azt hátrahagyva útjukat gyalog folytatták tovább. A körzeti megbízott tapasztalatának és személyismeretének köszönhetően a rendőrök látókörébe került egy 22 éves férfi és egy 17 éves fiatalkorú, akiket az egyenruhások rövid időn belül elfogtak és előállítottak a Kaposvári Rendőrkapitányságra.

A nyomozók mindkettőjüket lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint a 17 éves pálmajori fiatalkorú ellen eltiltás tartama alatti vezetés szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak. Az elkövetők beismerő vallomást tettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában