zsebes

2020.05.11. 12:46

Végigfosztogatta a Balaton-partot

A Kaposvári Járási Ügyészség kifosztás és más bűncselekmények miatt emelt vádat egy 33 éves pécsi férfi ellen, aki a Balaton-parton és Szombathelyen követett el több vagyon elleni bűncselekményt még tavaly nyáron.

K. G.

Forrás: shutterstock

A büntetett előéletű vádlott Siófokon felfigyelt az utcán alvó ittas sértettre, akinek zsebéből kivette a pénztárcáját. A bukszából készpénzt és a bankkártyát kaparintott meg. A bankkártyával később megkísérelt egy vásárlást is kifizetni, de nem járt sikerrel.

Másnap belopózott egy kempingbe is, ahol előbb egy sátorból, majd egy nyaralóházból élelmiszert vett magához, azonban a nyaralók mindkét esetben észrevették és elzavarták. Ezután Szombathelyen tűnt fel, ahol többször lopott az egyik kiskereskedelmi lánc boltjaiból, végül azonban a biztonsági őrök tetten érték. A letartóztatott vádlott egyébként a bűncselekményeket egy korábbi felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt követte el. Ellene az ügyészség börtönbüntetésre és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.

Képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában