Helyi kék hírek

2020.06.05. 09:58

A játszótéren molesztálta a nőt a kaposvári férfi

Valószínűleg nem értette a „nem” szó jelentését a cseppet sem gáláns, ám legalább részeg „lovag”.

K.G.

A Kaposvári Járási Ügyészség gyorsított eljárásban, a bűncselekmény elkövetésétől számított 72 órán belül állította bíróság elé azt a 21 éves kaposvári férfit, aki molesztált egy nőt az egyik kaposvári játszótéren. A vádlott 2020 június elején az esti órákban ittas és bódult állapotban tartózkodott az egyik kaposvári játszótéren, ahol leszólította a családja társaságában ott tartózkodó nőt, majd simogatni kezdte magát. A nő rászólt, de a férfi ennek ellenére nem volt hajlandó távozni, ezért a nő elindult a játszótér kijárata felé, azonban a vádlott utolérte, és molesztálni kezdte. A sértett ekkor segítségért kezdett kiabálni, mire a férfi elengedte.

A nő ezután telefonon bejelentést tett a rendőrségen, míg az időközben a helyszínre visszaérkező élettársa az intézkedésig visszatartotta a gyanúsítottat, akit a kiérkező rendőrök őrizetbe vettek. A Kaposvári Járásbíróság tárgyalásán a váddal egyezően mondták ki bűnösnek a férfit, akit az ügyészi indítvánnyal egyetértve 120 óra közérdekű munka büntetésre ítéltek. Az ítélet jogerős.

 

A képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában