megméretetett

2020.07.20. 15:38

Elítélték a közparkban pofozkodó garázdát

Gyorsított eljárásban ítélték el az agresszív pofozkodót. Könnyen mehetett, mert éppen most is börtönben ül...

K.G.

A járási ügyészség garázdaság miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a többszörösen büntetett előéletű férfit, aki egy kaposvári parkban támadt rá ismerősére. A korábban már nyolcszor büntetett, jelenleg is fegyházbüntetését töltő vádlott júniusának elején a déli órákban egy kaposvári belvárosi parkban töltötte az időt egyik ismerősével, amikor valamin összevesztek.

A férfi ezután legalább háromszor arcon ütötte a másik férfit, akinek az orra vérezni kezdett. A parkban ekkor éppen két rendőr is járőrözött, akik látták a történteket, és a vádlottat előállították a kapitányságra. A sértettnek könnyű sérülései keletkeztek. Az ügyészség a gyanúsítottat 2020. július 17-én gyorsított eljárásban bíróság elé állította, majd a bíróság az ügyészi indítvánnyal egyetértve a többszörös visszaesőnek minősülő vádlottra 1 év 2 hónap börtönbüntetést szabott ki. Az ítélet ellen az ügyészség súlyosításért jelentett be fellebbezést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában