etikátlanság a köbön

2020.10.01. 09:15

A kijárási korlátozások alatt törték fel a kocsikat Kaposváron

A Kaposvári Járási Ügyészség lopás miatt emelt vádat két kaposvári fiatal ellen, akik három gépkocsi ablakát törték be, és lopták el az utastérben hagyott értékeket.

K.G.

Forrás: Shutterstock

A 15 és 20 éves tolvajok 2020 márciusának végén és áprilisának elején a kaposvári utcán parkoló autók ablakait zúzták be, és értékes tárgyakat kerestek. A fiatalkorú fiú egyébként próbára bocsátás hatálya alatt állt, más lopások miatt. A vádlottak minden esetben ugyanazzal a módszerrel követték el a bűncselekményeket, egy közelben talált kővel bedobták a kocsik ablakait, majd a megszerzett értékekkel elmenekültek.

Az autók utasteréből laptopot, arany ékszereket és szeszes italt vittek el 140 ezer forint értékben. A kaposvári rendőrök a harmadik gépkocsifeltörés után találták meg a tetteseket, mert az utolsó lopást egy biztonsági kamera rögzítette, egy jó minőségű felvételen. Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában mindkét vádlottal szemben végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozta.

Fotónk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában