durva halmazat

2020.10.25. 10:11

Csak néhány szabály maradt, amit nem szegett meg az autós

Gyakorlatilag semmi nem volt rendben sem az autóval, sem vele, de azért csak útnak indult...

Sonline

Rédics, 2016. július 29. Rendõrök ellenõrzik a jármûveket a magyar-szlovén határ magyar oldalán, a Rédics és Hosszúfalu közötti határátkelõnél 2016. július 29-én. MTI Fotó: Varga György

Forrás: MTI

Fotó: Varga György

A rendőrök 2020. október 24-én 15 óra 49 perckor, Balatonújlakon mérték be egy járműszerelvény vezetőjét, aki a megengedett 50 km/óra helyett 64 km/óra sebességgel közlekedett. A rendőrök megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezett jogosítvánnyal a pótkocsi vontatásához, ami ráadásul ki volt vonva a forgalomból, nem rendelkezett biztosítással, és nem az ahhoz tartozó rendszám volt rá felszerelve.

Az egyenruhások az 28 éves férfit a helyszínen elfogták és előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, ahol ellene egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja, valamint több közlekedési szabálysértés elkövetése miatt indítottak eljárást.

 

Képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában