ellenőrzések

2020.11.16. 14:30

Ittas sofőrt és keresett személyt fogtak a rendőrök

Vasárnap reggel egy körözést alatt álló személyt találtak a kaposvári rendőrök igazoltatás közben, míg délelőtt egy ittas, jogsi nélküli autóst kapcsoltak le.

Sonline

A rendőrök vasárnap 11 óra után Kaposváron igazoltattak egy autóst, akinél az alkoholszonda pozitív eredményt jelzett. Kiderült, hogy a járművet kivonták a forgalomból, és biztosítást sem kötöttek rá, valamint a 21 éves helyi lakos jogsival sem rendelkezik, mivel korábban már eltiltották. A rendőrök B. Jánost elfogták, és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra.

Szintén vasárnap reggel 8 órakor Kaposváron igazoltattak egy 22 éves kaposvári lakost. Megállapították, hogy a Kaposvári Járásbíróság bírság szabálysértési elzárásra történő átváltoztatása miatt körözését rendelte el. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában