videó

2020.11.25. 10:36

Ütésváltás lett a nőnapi ünneplésből

Nőnap alkalmából nem rendes viselkedéssel ajándékozták meg hölgyismerőseiket, hanem verekedésbe keveredtek egy barcsi kávézó teraszán. Apa, fiú és nagybátyj ellen emelt vádat a Kaposvári Járási Ügyészség.

Sonline

Fotó: illusztráció

A Kaposvári Járási Ügyészség csoportosan és nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság miatt nyújtott be vádiratot egy apa, fia és a fiú nagybátyja ellen, akik egy szóváltást követően fellökték, rángatták, majd megütötték a sértettet.

Idén márciusban tartottak egy nőnapi rendezvényt egy barcsi kávézóban, ahol a vád szerint a három vádlott is jelen volt. A buliban az apa egy ital kapcsán összeszólalkozott a sértettel, de ekkor még pofonok nem csattantak.

Az apa akkor sem tudta elengedni a dolgot, amikor már jelentősen felöntött a garatra, ezért aztán a hajnali órákban ismét megkereste a sértett férfit és a kávézó teraszára hívta megbeszélni a korábbiakat. A sértett elindult volna haza, de az követte őt és a szórakozóhely bejáratánál kis idő múlva mindhárom vádlott rátámadt. A férfi az agresszív vádlottak lökéseitől és ütéseitől el is esett, a teraszon lévők siettek segítségére: a támadókat lefogták és ellökdösték közeléből, majd bemenekítették a kávézóba.

A bántalmazást követőn a barcsi rendőrök rövid időn belül a helyszínre értek és elszámoltatták a családtagokat.

Az ügyészség a Barcsi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a fiatalkorú vádlottal szemben büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban próbára bocsátás alkalmazására, azonban apja és nagybátyja vonatkozásában közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában