balfék

2020.12.05. 15:52

Részegen előbb a villanyoszlopot csapta ki, majd az árkot töltötte fel autójával

Nem lehetett szomjas az a férfi, aki előbb a villanyoszlopot döntötte ki, majd árokba hajtott. Nem volt igazán félnivalója, mert jogsija sosem volt. Ő mégis elmenekült, mert érezte, ez így nem lesz rendben...

Sonline

Egy 31 éves gépkocsivezető 2020. december 4-én délután Mesztegnyő belterületén közlekedett, amikor lesodródott az útról és villanyoszlopnak ütközött. A sofőr a baleset után hátratolatott és újra elindult, de pár méter megtételét követően árokba hajtott, majd kiszállt az autóból és gyalogosan távozott. A balatonkeresztúri körzeti megbízottak az adatgyűjtés során azonosították a járművezetőt, akit nem sokkal később elfogtak és előállítottak a Marcali Rendőrkapitányságra. A férfi soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel, továbbá a hatóság több alkalommal is eltiltotta a vezetéstől, ráadásul felmerült nála az ittas járművezetés gyanúja is.

A rendőrök a somogyszentpáli lakos ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indítottak eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában