ütközés

2021.01.09. 13:29

Hárman sérültek egy balesetben Kéthely közelében FRISSÍTVE

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy személyautó és egy mentő a 68-as számú főúton. A helyszínelés jelenleg is tart, félpályán halad a forgalom.

Sonline

Fotó: Sulcz/Báthory

Frissítés!

Az Országos Mentőszolgálat megerősítette, hogy megkülönböztető jelzést használó járművük szenvedett balesetet szombaton, Kéthely külterületén. Kérdésünkre azt válaszolták, éppen sürgős esethez igyekeztek kollégáik, amikor a szerencsétlenség történt. A balesethez öt mentőegységet riasztottak, mivel hárman – köztük a két mentős – sérüléseket szenvedtek. Ellátást követően, stabil állapotban szállították őket kórházba.

Szombaton, 14:39 perckor feloldották az útzárat a balesettel érintett útszakaszon, zavartalanul halad tovább a forgalom a 68-as számú főúton.

Kéthely külterületén történt a szerencsétlenség, amelyeben a két autó három utasa szenvedett könnyebb sérüléseket. Azt egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet, a rendőrök jelenleg is helyszínelnek a 68-as számú főút 93-as kilométerszelvényének közelében. A helyszínen szemtanúk azt mondták: a mentő megkülönböztető jelzést használva közlekedett, amikor a személyautó kifordult elé és egymásnak ütköztek. Azt egyelőre nem tudni, hogy a mentőautó szállított -e beteget. Amint az Országos Mentőszolgálat bővebb információval szolgál, frissítjük cikkünket.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a baleset nem sokkal dél után pár perccel történt. A forgalom jelenleg, rendőri irányítás mellett félpályán halad. A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában