megszökött

2021.03.24. 12:01

Eltűnt egy 15 éves lány, keresik a rendőrök

A kaposvári rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 15 éves lány eltűnésének ügyében.

K.G.

Körözést bocsátottak ki, miután a kamaszlány eltűnéséről az egyik hozzátartozója tett bejelentést a rendőrkapitányságon. Ságvári Amanda Diána 2021. március 21-én hajnalban megszökött otthonról és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Eltűnésekor vélhetően fekete bőrkabátot, és fekete sportcipőt viselt, 150 centiméter magas, átlagos testalkatú, derékig érő barna hajú, barna szemű. Információ merült fel arra vonatkozóan, hogy Kaposvár, Baté vagy Mágocs környékén rejtőzhet, azonban a lány felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések eddig még nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kéri a nyomozó hatóság.

Akinek van információja a 15 éves lány hollétéről, jelentkezzen a kaposvári rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tevékenység-irányítási központját a 06 82/ 502-700 (2553-as mellék) telefonszámon, illetve tehet bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 Telefontanú zöld számon, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában