dizájner

2021.06.08. 13:39

Drogdílert fogtak a kaposvári játszótéren

Bódult fiatalokat tartóztattak le a rendőrök a Béke utcai lakótelepen, akiknél egy új fajta pszichoaktív szert is találtak.

Sonline

drogfogás

Lakossági bejelentést tettek a környék lakói a rendőrségen, miszerint bódult fiatalok dülöngélnek az egyébént csendes, belvárosi lakótelepen.

A körzeti megbízottak hétfőn kora délelőtt ellenőriztek két, szemmel láthatóan bódult állapotban lévő férfit az említett lakótelepen. Miután átvizsgálták ruhájukat egyiküknél kábítószergyanús anyagot és kis címletekben több százezer forint készpénzt találtak. Mindkettőjüket elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók a 21 éves kaposvári B. Tibort kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A feltételezett elkövető lakcímén tartott házkutatás során más különböző kábítószergyanús anyagokat és fogyasztáshoz használt eszközöket, a kereskedelemre utalóan pedig mobiltelefonokat foglaltak le. A dílerrel szemben – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, a fogyasztók ellen szabadlábon hagyásuk mellett folyik a büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában