Nyaralásból rémálom

2022.01.14. 08:01

A diszkóban törte el élettársa orrát

Súlyos testi sértés bűntette miatt felelhet az a kecskeméti férfi, aki egy szórakozóhelyen élettársának esett siófoki vakációjuk alatt.

Sonline

Szeged - 2019.11.25. November 25-én, a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapján kampányt indított a rendőrség a kapcsolati erőszak megelőzéséért. Képen: Illusztráció Fotó: Karnok Csaba (KC) Délmagyarország (DM)

Fotó: Karnok Csaba

A vádlott és a vele élettársi kapcsolatban élő sértett tavaly júliusban rövid nyaralásra érkezett Siófokra, ahol az egyik szórakozóhelyre is betértek. A vádlott innen rövid időre elment, majd amikor visszatért, azt látta, hogy párja éppen cigarettát kér az egyik pincértől.

Az ittas vádlott ettől indulatba jött, és ököllel orrtájékon ütötte a sértettet, majd a haját megragadva az üzlet raktárhelyiségébe lökte, ezt követően pedig távozott a helyszínről. A szórakozóhely dolgozói azonnal értesítették mentőket, akik megállapították, hogy a nőnek súlyos – orrcsonttöréssel járó – sérülése keletkezett, míg a siófoki rendőrök rövid időn belül elfogták a férfit.

Az ügyészség a Siófoki Járásbíróságra benyújtott vádiratában a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottal szemben elzárás kiszabására tett indítványt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában