Beszámoló

2022.02.24. 12:39

Beszámolót tartott Kaposvár rendőrkapitánya

Csökkent a bűntett, nőtt az eredményesség Kaposváron. Erről tartott beszédet a rendőrkapitány.

Sonline

Peternel Péter r. ezredes 2022. február 24-én számolt be Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt a város 2021. évi közbiztonsági helyzetéről. A kapitányság vezetője elmondta, hogy 2010 óta folyamatosan csökkent a bűncselekmények száma és nőtt a nyomozáseredményesség. Hangsúlyozta, hogy Kaposvár város tekintetében a kiépített kamerarendszer jelentősen hozzájárult az ügyek eredményes felderítéséhez, valamint a bűncselekmények megelőzéséhez. A 2022-as évre pedig kiemelt feladatként határozta meg a közlekedési morál javítását, valamint a közlekedés biztonságosabbá tételét.

A közgyűlésen Molnár Gábor r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány is jelen volt, aki kiegészítette a rendőrkapitányság vezetőjének beszámolóját. Kiemelte, hogy továbbra is minden lehetséges segítséget megad a kapitányságnak az eredményes munka elősegítésének céljából.

Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése megköszönte a rendőrség munkáját, a jelen lévő képviselők a beszámolót 15 igen szavazattal, egyhangúlag fogadták el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában