Riasztás

2022.04.19. 16:32

Bombariadó miatt zárták le a Pláza környékét Kaposváron

Sonline

Bombariadó miatt átvizsgálják a kaposvári plázát. A rendőrség segítségét kedden délután négy óra előtt kérték a gyanú miatt. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján idáig nem találtak semmit és sérülés sem történt. A környéken forgalmi torlódásra és lezárásra kell számítani. Információink szerint hamarosan tűzszerész is érkezik a helyszínre.

Frissítés:

Információink alapján e-mailben érkezett a Pláza üzemeltetőjéhez a fenyegetés miszerint bomba fog robbanni az épületben. 

A helyszínen a gyalogosforgalmat és a létesítmény parkolóját lezárták. A közeli szupermarket előtt kisebb tömeg alakult ki a nézelődőkből és a Pláza dolgozóiból. 

Sajtóértesülések szerint az ország több városában, így például Budapesten és Debrecenben is hasonló bombariadó van jelenleg.

18:40

A a vetítések is elmaradnak a bombariadó miatt, erről tájékoztatta nézőit a mozi.

 

18:30

Az épületet jelenleg is tűzszerészek vizsgálják át, idáig nem találtak semmit – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság. Egyelőre nem tudni meddig tart az átvizsgálás és a lezárás a környéken, mivel nagy épületről van szó nem megy gyorsan a keresés.

 

Így festett a helyszín nem sokkal a riasztás után.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában