Fotók

2022.06.02. 13:47

Az elmúlt hét jégverése és az éjjeli vihar dolgoztatta meg a tűzoltókat

Az elmúlt hetek viharos időjárását és jégverését követően a somogyi tűzoltók újabb helyszíneken segítettek a lakosságnak.

Sonline

A kadarkúti önkormányzati tűzoltók segítettek szerdán egy jákói családnak, akiknek a múlt heti jégvihar megrongálta a palafedésű lakóházát. A tető javítását végző szakember megérkezéséig a tűzoltók ideiglenesen lefóliázták a tető nyugati oldalát, megelőzve egy újabb leázást.

Egy húsz méter magas diófa hasadt ketté egy nagyatádi családi ház udvarán. A vihar következtében a fáról lehasadt egy tizenöt méteres ág is, amely a szomszédos ingatlan kerítésére és melléképületére zuhant. A város hivatásos tűzoltói szerda délután motorfűrésszel darabolták le a fa veszélyes részeit.

Csütörtökre virradó éjjel Balatonvilágoson egy autóra dőlt egy nagyméretű fa ága. A lakók reggel vették észre, hogy a gépkocsit beborították a letört ágak, így azzal nem tudnak útnak indulni. A siófoki hivatásos tűzoltóknak sikerült rövid idő alatt kiszabadítani a faágak alól a járművet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában