Helyi kék hírek

2022.06.03. 09:58

Meglökte az utas a buszsofőrt a késő járat miatt

A Kaposvári Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki rátámadt egy buszsofőrre, mivel őt tartotta felelősnek az egyik busz késlekedése miatt.

K.G.

Az 50 éves férfi februárban ittasan várakozott a kaposvári buszpályaudvaron, de az a helyijáratos autóbusz, amelyikkel ő is utazni szeretett volna a menetrend szerinti időpontban nem állt be az induló oldalra, mivel annak vezetője még egy másik buszsofőrrel beszélgetett. A vádlott dühösen kiabálva számon kérte ezt a sofőrt, hogy miért tartotta fel a buszjáratát, majd meg is lökte. A helyszínre érkező rendőrök rövid időn belül elfogták az utast, vádlottat, akinek tette egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, mert  a buszsofőr közfeladatot ellátó személynek minősül. A Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta a vádlott ellen. 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában