Sánta kutya

2022.08.19. 15:14

Mentében, autóval lopott kutyát a kaposvári férfi

Nem volt az egész rendesen megtervezve, mert a rendszáma alapján fogták meg a kutyatolvajt...

Sonline

Az egyenruhások egy ellopott kaposvári négylábú ügyében indítottak vizsgálatot 2022. augusztus 16-án. A gazdája feljelentésében elmondta, hogy az ingatlan udvarán végzett kerti munka közben nem vette észre, hogy az alig két hónapos kölyökkutya két kistestvérével és az anyaállattal együtt a kerítésen át kibújtak az utcára. Az akkor még ismeretlen elkövető személyautójával közlekedve ezt észlelte, megállt, majd a három kölyök közül egyiküket felkapva elhajtott.

A kutyák távozását ugyan nem, de a ház előtt megálló autót már a gazda is látta, a megjegyzett rendszám pedig elég volt az ügy felgöngyölítéséhez. A feltételezett elkövető lakcímén két nappal később már az egyenruhások kopogtattak. A célirányos kérdéseket követően pedig a férfi is jobbnak látta önként visszaszolgáltatni a kisállatot.

A rendőrök a négylábút lefoglalták és még aznap visszaadták gazdájának. A 35 éves kaposvári lakost a tulajdon elleni szabálysértés miatt meghallgatták, majd az ügy iratait megküldték a Kaposvári Járásbíróságnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában