Cirkusz a kocsmában

2022.09.21. 08:55

A közös ivászatnak fejelgetés lett a vége Balatonlellén

Egymásnak estek a dél-amerikai vendégművészek egy balatonlellei bárban, miután együtt ittak.

Forrás: Ügyészség

Fotó: Koszorus Rita

A Fonyódi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt gyorsított eljárásban bíróság elé állított két dél-amerikai vendég művészt, akik egy vendéglátóhelyen estek egymásnak Balatonlellén. A húszas éveikben járó terheltek a nyári szezonban egy szórakoztató műsor állandó fellépőiként dolgoztak a Balaton parti városban. A férfiak egy augusztusi estén három munkatársukkal italoztak egy bárban, amikor szóváltás alakult ki közöttük. Szó szót követett és összeverekedett az öt vendégmunkás, kölcsönösen megfejelték, majd nyakon ragadták egymást. A verekedés végére mindketten a földre kerültek, amikor a fiatalabbik férfi a bárpult mellé rántotta kollégáját.
A birkózó feleket munkatársaik választották szét, akiknek továbbra is féken kellett tartaniuk a fiatalabb férfit, mivel a közbeavatkozás ellenére rendkívül indulatos maradt.

A Fonyódi Járásbíróság a beismerő és cselekményüket megbánó vádlottakat próbára bocsátotta. A bűncselekményt a vendéglátóhely biztonsági kamerája rögzítette, amelynek felvétele itt tekinthető meg. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában