Fotókkal

2022.09.07. 13:19

Egy napon két ittas vezető okozott balesetet az M7-esen

K.G.

Fotó: Shutterstock

Balatonszárszó Feltűnően lassú tempóval, felsőtestével a kormánynak dőlve vezette a személyautóját egy 43 éves kaposvári nő, aki a kocsival az autópálya Budapest felé vezető oldalán, Balatonszárszó magasságában előbb a belső, majd három kilométerrel később a külső szalagkorlátnak ütközött. Az egyedül utazó nő a balesetben nem sérült meg. A rendőrök a járművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket jelzett. A sofőrnek elvették a vezetői engedélyét, és az ittas járművezetés miatt büntetőeljárást indítottak ellene. 

 
Fotós: police.hu

Nem sokkal később egy 45 éves zalakomári férfi autózott Letenye felé a sztrádán. A férfi szintén Balatonszárszó magasságában egy előzés közben, a távolságot helytelenül felmérve nekiütközött az előtte haladó járműnek. A baleset feltételezett okozójának járműve felborult és a sofőr 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szerzett, ráadásul ellene is büntetőeljárást indítottak az ittassága miatt.

 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában