Garázda

2022.09.30. 08:50

Nem kapott támogatást, nekiesett a hivatal épületének

A Fonyódi Járási Ügyészség garázdaság miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a somogyvári polgármesteri hivatal ajtaján vezette le a dühét, amikor nem kapta meg a támogatást.

K.G.

A harmincas éveiben járó vádlott 2021 decemberében a két kiskorú gyermeke után járó pénzbeli juttatás felvételéért ment a somogyvári polgármesteri hivatalhoz, ahová az ekkor érvényes járványügyi szabályok értelmében nem tudott bejutni, mert az ügyintézés az ablakon keresztül folyt. Mivel a férfi erősen ittas volt, az ügyintéző arra kérte, hogy pénzért másnap, józanul jöjjön vissza.  A vádlott ekkor szitkozódni kezdett a hivatal előtt, dühe pedig csak tovább fokozódott, amikor a viselkedésére tekintettel az egyik ügyintéző bezárta a bejárati ajtót attól félve, hogy a részeg férfi bemegy. A férfi ekkor rángatni, ütni és rúgni kezdte a hivatal ajtaját, mellyel csak a helyszínre érkező rendőrjárőr többszöri felszólítására hagyott fel. A Fonyódi Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség a vádlott próbára bocsátását indítványozta.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában