Helyi kék hírek

2022.10.12. 09:06

Részegen kötekedett a járókelőkkel, de ő húzta a rövidebbet

A Siófoki Járási Ügyészség garázdaság miatt emelt vádat egy budapesti férfi ellen, aki részegen több gyalogosnak is nekiment Siófok belvárosában, amíg egy külföldi állampolgár elégtételt nem vett a rajta a viselkedéséért.

K.G.

Fotó: Shutterstock

 A húszas éveiben járó vádlott az idegenforgalmi szezonban Siófokon italozott, majd a forgalmas utcán úgy közlekedett, hogy lökdöste a járókelőket. A bal vállával meglökte az egyik várakozó turistát is, aki ezt szóvá tette, erre a vádlott leöntötte a nála lévő itallal és ököllel arcon ütötte. A külföldi férfi sem volt rest, mivel nagy erővel az ittas férfi fejéhez dobta üvegpoharát. A pohár a csapódás erejétől eltörött és szilánkjai felsértették a férfi fejbőrét, aki el is esett a dobást követően. A történeteket egy biztonsági kamera rögzítette. Az ügyészség a Siófoki Járásbíróságra benyújtott vádiartában közérdekű munka büntetést indítványozott a vádlott ellen. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában