Fotók!

2022.11.02. 13:03

Előállították a "büntetőfékezéssel" leckéztető sofőrt

Az M7-es autópályán, Kőrőshegynél okozott balesetet a felelőtlen férfi.

Sonline

Ahogy korábban már beszámoltunk 2022. november 1-jén 13 óra 30 perc körül az M7-es autópályán Letenye irányába történt egy baleset. A rendőrség közleménye szerint a 118. kilométerszelvényben - Kőröshegy magasságában - egy Letenye irányába közlekedő sofőr utolérte az előtte, szintén előzés miatt a belső sávban haladó személyautóst, akit fényszórója villogtatásával próbált kisorolásra ösztönözni.

 

Az első autós az előzés befejeztével vissza is tért a külső forgalmi sávba, azonban a hátul haladó férfi megelőzte őt, elé sorolt, majd a fékre taposott. A vétlen sofőr vészfékezés mellett sem tudta elkerülni az ütközést. A balesetben személyi sérülés nem történt, a járművekben anyagi kár keletkezett – írja a Police.hu.

 

A büntetőfékezőt a rendőrök a helyszínen elfogták és elállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A 38 éves budapesti lakos vallomása során úgy nyilatkozott, hogy nem leckéztetni próbált, csak rossz lelkiállapotban volt, és meg akart állni, hogy elszívjon egy cigarettát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában