Dílerek

2022.12.22. 15:33

Kristállyal kereskedtek a drogkereskedők a Balatonnál

MIndhárom dílert elfogták, akiket azzal gyanúsítanak, hogy pszichoaktív szerrel kereskedtek a Balatonnál.

Fotó: Shutterstock

A Siófoki Járási Ügyészség indítványozta egy a húszas éveiben járó férfinak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint bűnszövetségben jelentős mennyiségű új pszichoaktív anyaggal kereskedett.

A gyanúsított 2022 nyarától először saját fogyasztás céljából, majd 2022 szeptemberétől azonban tovább értékesítés végett vett át „kristály” nevű új pszichoaktív anyagot az ügyben már letartóztatásban lévő társaitól.

A férfi az illegális anyagot Siófok közelében adta el, amelyből gyanúsított társai 600 ezer forint bevételhez jutottak, míg őt droggal fizették meg szoláglataiért.  

Az ügyészség letartóztatásra irányuló indítványának a Kaposvári Járásbíróság nyomozási bírája helyt adott és a szökés, az elrejtőzés, a bizonyítás megnehezítésének, valamint a bűnismétlés veszélye miatt egy hónapi időtartamra elrendelte a terhelttel szemben a kényszerintézkedést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában