Tarifa

2023.03.17. 08:50

Rablással végződött az egyéjszakás kaland Kaposváron

A Kaposvári Járási Ügyészség rablással vádol egy fiatal férfit, aki megfenyegette és bántalmazta alkalmi szexpartnerét, majd egy sporttáskányi értékkel távozott a lakásából.

K.G.

A húszas éveiben járó férfi 2022 szeptemberében egy kaposvári éjszakai szórakozóhelyen ismerkedett meg a sértettel, majd ezt követően annak közeli lakására mentek. Az együttlétért a vádlott ezután 40 ezer forintot követelt a sértettől, aki csupán 10 ezer forintot tudott átadni. A vádlott ezért nagy erővel megrángatta a nála idősebb és jóval gyengébb fizikumú sértettet, és meg is fenyegette azzal, hogy csak akkor nem fogja megverni vagy megölni, ha a különbözet ellentételezéseként magával vihet értéktárgyakat a lakásból. 

Hordozható hangszórókkal és értékes kerámiaszobrokkal töltött meg egy sporttáskát, de több ruhadarabot és az esernyőjét is magával vitte, amikor pedig a sértett kérlelte a vádlottat, hogy ne vegye el az értékeit, a férfi az elvett esernyővel ütötte fejbe áldozatát. Később a sértett feljelentése alapján a kaposvári nyomozók elfogták a férfit. A Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség az azóta is letartóztatásban lévő vádlott ellen végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.

Borítóképünk illusztráció!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában