Tarifa

2023.03.17. 08:50

Rablással végződött az egyéjszakás kaland Kaposváron

A Kaposvári Járási Ügyészség rablással vádol egy fiatal férfit, aki megfenyegette és bántalmazta alkalmi szexpartnerét, majd egy sporttáskányi értékkel távozott a lakásából.

K.G.

A húszas éveiben járó férfi 2022 szeptemberében egy kaposvári éjszakai szórakozóhelyen ismerkedett meg a sértettel, majd ezt követően annak közeli lakására mentek. Az együttlétért a vádlott ezután 40 ezer forintot követelt a sértettől, aki csupán 10 ezer forintot tudott átadni. A vádlott ezért nagy erővel megrángatta a nála idősebb és jóval gyengébb fizikumú sértettet, és meg is fenyegette azzal, hogy csak akkor nem fogja megverni vagy megölni, ha a különbözet ellentételezéseként magával vihet értéktárgyakat a lakásból. 

Hordozható hangszórókkal és értékes kerámiaszobrokkal töltött meg egy sporttáskát, de több ruhadarabot és az esernyőjét is magával vitte, amikor pedig a sértett kérlelte a vádlottat, hogy ne vegye el az értékeit, a férfi az elvett esernyővel ütötte fejbe áldozatát. Később a sértett feljelentése alapján a kaposvári nyomozók elfogták a férfit. A Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség az azóta is letartóztatásban lévő vádlott ellen végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.

Borítóképünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában