Stílus

2023.06.14. 07:08

Részeg nők randalíroztak a siófoki kocsmában

Sonline

Garázdaság bűntette miatt nyújtott be vádiratot az ügyészség azokkal a negyvenes éveikben járó nőkkel szemben, akik megbotránkoztatóan viselkedtek egy siófoki vendéglátóhelyen.

A vád szerint a testvérek 2022 novemberében Siófokon szórakoztak, amelynek során az elfogyasztott italtól csúnyán berúgtak. Miután a nők ittaságukból adódóan hangoskodtak, továbbá inzultálták a presszó alkalmazottait és vendégeit, ezért nem szolgálták ki őket.

A két nő szidalmakkal és fenyegetőzésekkel kifogásolták, hogy nem ihatnak tovább, valamint többszöri kérésre voltak csak hajlandóak a benti vendégtérből kimenni.

A nők a kocsma teraszáról azonban nem távoztak, hanem a bejárati ajtót – amit belülről tartottak – kezdték ütni és rugdalni, majd az őket nyugtatni igyekvő alkalmazottat és több vendéget megütöttek, valamint megrúgtak, sőt üvegpoharat és széket is nekik dobtak.

Az agresszív vádlottak akkor hagytak fel cselekményükkel, amikor megtudták, hogy a rendőrök úton vannak.

Az ügyészség a Siófoki Járásbíróságra benyújtott vádiratában a terheltekkel szemben pénzbüntetésre tett indítványt.

A képet a bűncselekmény helyszínén rögzítette a biztonsági kamera.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában