Drogfogyasztás után

2023.08.04. 08:41

A benzinkút irodájában bújtatták a nőt a dühöngő párja elől

A Fonyódi Járási Ügyészség garázdasággal és rongálással vádolt egy olasz férfit, akit 72 órán belül bíróság elé állítottak, mert riadalmat keltett az M7-es autópálya melletti egyik töltőállomáson.

Kovács Gábor László

Júliusban barátnőjével utazott Olaszországból Romániába, amikor útközben megálltak a Balatonlelle közelében lévő benzinkúton. A gépkocsit a nő vezette, aki bezárta az autót és a mosdóba
ment. Az indulás előtt kábítószert fogyasztó férfi a várakozás közben vette észre, hogy cigarettája a kocsiban maradt, ezért felindultan a töltőállomás női mosdójába rontott és az ajtókat rugdosva párját kereste, miközben hangosan kiabált. A viselkedésétől a barátnője is megijedt, így amikor a férfi kiment a mosdóból, a dolgozóktól kért segítséget. Az alkalmazottak a nőt a benzinkút irodájába bújtatták és értesítették a rendőrséget. A kiabáló férfi visszatért az üzletbe, és a sorban álló emberek elé tolakodva ütni kezdte a pultot, és csak a dolgozók felszólítására távozott. Végül a fonyódi rendőrök vették őrizetbe. 

Az ügyészségi indítvánnyal egyezően a Fonyódi Járásbíróság pénzbüntetésre ítélte a vádlottat.

Borítóképünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában