Őrizetben

2023.08.29. 09:34

Bezárta, verte és bedrogozta a prostitúcióra kényszerített barátnőjét

Prostitúcióra kényszerítette barátnőjét egy hajdúsági férfi, akit a Balatonnál vettek őrizetbe.

Kovács Gábor László

A Siófoki Járási Ügyészség indítványt tett annak a húszas éveiben járó hajdúsági férfinak a letartóztatására, akit üzletszerű kerítés bűntette és más bűncselekmények miatt vettek őrizetbe a Balatonnál. A férfi Budapesten kezdte el futtatni a barátnőjét, és a prostitúcióból származó pénz nagy részét elvette a nőtől, mert abból biztosította a megélhetését. 

A nyáron együtt jöttek Siófokra, ám ott a nő nem akarta folytatni az üzletszerű kéjelgést, ezért a férfi a közösen bérelt ingatlanból nem engedte ki és bántalmazta. Többször életveszélyesen megfenyegette, és kokaint adott neki azért, hogy a kábítószer hatására folytassa a prostitúciót. A sértettnek végül sikerült kiszöknie a lakásból, majd egy közeli boltban kért segítséget, ahonnan értesítették a siófoki rendőröket. A Kaposvári Járásbíróság nyomozási bírója az ügyészség indítványának helyt adott, és elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

Borítóképünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában