Részeg rabló

2023.09.15. 08:22

A pincelépcsőn elaludt a részeg betörő

Elaludt a botcsinálta betörő Balatonszentgyörgyön. A Marcali Járási Ügyészség lopás kísérlete, illetve magánlaksértés bűntette miatt emelt vádat ellene.

Kovács Gábor László

Az ötvenes éveiben járó férfi 2023 júniusában ittasan kerékpározott Balatonszentgyörgyön, majd a kerítésen átmászva bement az egyik ház udvarára. Szeszes italt akart lopni egy melléképületből, se annak ajtajai, illetve a garázskapu is zárva volt, így a férfi végül üres kézzel távozott. Az otthon tartózkodó házigazda azonban észrevette és hívta a rendőröket. A helyszínre érkező járőrök nem sokkal később elfogták a tettest, és előállították a marcali rendőrkapitányságra. A férfi azonban annyira ittas volt, hogy nem volt kihallgatható állapotban, ezért szabadon bocsátottak. A férfi ezután egy marcali presszóban tovább folytatta az italozást, majd a hajnali órákban egy másik ingatlanra is behatolt, ahol azonban a pincéhez vezető lépcsőnél lefeküdt és elaludt. A Marcali Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség a többszörös visszaesőnek minősülő férfival szemben elzárás kiszabására tett indítványt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában